UUSIMMAT

Call of Duty: WWII saa huomenna viimeisen DLC:n – Tässä kehittäjien vinkit uusille kartoille

27.08.2018 17:06 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII:n kehittäjät ovat jakaneet parhaat strategiavihjeet huomenna ilmestyvän Shadow War -laajennuksen kartoille.

Activision on julkistanut alla olevalla trailerilla, että viime vuonna hittipeliksi nousseen Call of Duty: WWII:n viimeinen DLC-laajennus Shadow War julkaistaan huomenna, 28. elokuuta. Tuttuun tapaan laajennus tulee ensin PlayStation 4:lle, ja se sisältää kolme moninpelikarttaa, yhden War Moden kartan, sekä Nazi Zombies -pelin viimeisen episodin.

Sledgehammer Games -studion kehittäjät ovat myös jakaneet parhaat vinkkinsä uusille kartoille PlayStation Blogissa. Tässä moninpelin pääkehittäjien Greg Reisdorfin ja Adam Iscove tärkeimmät vihjeet kartoille:

Airship: Ota ilmalaiva haltuun. Tai jos se on vihollisen hallussa, molemmilta spawn-pisteiltä löytyy hyvät näköalapaikat hyökkäykseen.

Chancellery: Sisäpihalle avautuvat ikkunat ovat hyvä paikka linnoittautua, mutta myös pihalta löytyviin rekkoihin kannattaa piiloutua.

Excavation: Kartan keskellä on aukko, josta voi pudottautua varastettuja aarteita sisältävään kammioon ja yllättää sitä kautta kulkevat viholliset.

Operation Arcane: War Moden uudessa tehtävässä ufoja sisältävästä hangaarista löytyy paitsi Tesla Gun, myös ”supersotilasseerumeita”, joista yksi antaa pelaajalle viisikertaisen elämän ja miekan.

Alta näet Shadow Warin trailerin. Laajennus kuuluu Call of Duty: WWII:n Season Passiin, ja se ilmestyy PC:lle ja Xbox Onelle tuttuun tapaan PS4:n kuukauden mittaisen yksinoikeusajan jälkeen.

Muropaketin uusimmat