Uusimmat

Call of Duty: WWII:n toinen laajennus nyt saatavilla PS4:lle – Luvassa muun muassa ilmataistelua

11.04.2018 12:02 Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII:n toinen DLC-laajennus ilmestyi eilisiltana PlayStation 4:lle. Pakettiin sisältyy muun muassa uusi War Moden tehtävä.

Syksyllä ilmestyneen Call of Duty: WWII:n toinen DLC-laajennus The War Machine on nyt saatavilla PlayStation 4:lle. Tammikuussa ilmestyneen ensimmäinen lisäosan tapaan paketti sisältää uusia karttoja moninpeliin, sekä uudet tehtävät War ja Nazi Zombies -moodeihin.

Uudet kartat ovat Egypt, V-2 ja Dunkirk, joista jälkimmäinen vie Activisionin räiskintäpelin myös viime vuotisesta Christopher Nolanin elokuvasta tutun Dunkerquen evakuoinnin keskelle. War Mode puolestaan saa uuden Sisiliaan sijoittuvan Operation Husky -tehtävän, jossa päästään kamppailemaan myös ilmojen herruudesta, ja natsizombeja pistetään matalaksi Berliinin keskelle sijoittuvassa The Shadowed Throne -tehtävässä.

Kaikesta lisäsisällöstä näet esimakua alla olevalla trailerilla. The War Machine on saatavilla PlayStation Storesta hintaan 14,45€, ja se sisältyy myös pelin Season Passiin. PC:lle ja Xbox Onelle laajennus saapuu Sonyn rajatun yksinoikeusajan jälkeen.