Uusimmat

Call of Dutyn battle royalessa voi huijata käyttämällä emoteja – korjaus tulossa pian

15.10.2018 18:50 Muropaketin toimitus

Treyarch Studios on luvannut päivityksen ominaisuuteen, jota pelaajat ovat käyttäneet huijaamiseen Call of Duty: Black Ops 4:ssä.

Perjantaina ilmestyneen Call of Duty: Black Ops 4:n uusi battle royale -moodi Blackout tarjoaa pelaajille mahdollisuuden käyttää Gestureita, eli ”eleitä”, jolla nimellä kutsutaan pelin omaa versiota emoteista. Kuinka ollakaan, emotet tarjoavat myös mahdollisuuden huijata Blackout-ottelun aikana.

Kuten Kotaku kertoo ja alla olevalla videolla selitetään seikkaperäisesti, on emoten aikana mahdollista pöyritellä kameraa kolmannen persoona kuvakulmasta, mikä antaa monissa tilanteissa epäreilun etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden. Kaikkein paras näistä on emote nimeltä Sitting Bull, sillä siinä pelihahmo pysyy istuvassa asennossa niin kauan kuin pelaaja haluaa. Näin pelaaja voi siis tarkkailla helposti koko ympäristöään pysyen samalla melko hyvin piilossa.

Kauan tästä huijauksesta ei kuitenkaan päästä enää nauttimaan. Treyarch Studios on nimittäin kertonut olevansa tietoinen asiasta ja tekevänsä pian korjauksen peliin. Käytännössä peliin tulee jatkossa kaksi Gesture-moodia, joista toisessa kamera on vapaasti liikuteltavissa ja toisessa on ”erilaiset kamera-asetukset”.

Päivityksen valmistuttua Blackout-ottelussa ei voi enää käyttää emoteja samaan tapaan, vaikka esimerkiksi pelimoodin odottelutilassa vanhat asetukset pyyvät voimassa. Treyarch ei kuitenkaan kerro, milloin uusi päivitys ilmestyy.

Alta näet tubettaja MrTheRevertzin videon emote-huijauksesta.