UUSIMMAT

Capcom lupaa: Devil May Cry 5 palaa sarjan juurille, koska sitä fanit haluavat

09.08.2018 17:05 | Muropaketin toimitus

Seuraava Devil May Cry -peli tulee Capcomin markkinointijohtajan mukaan palaamaan samoille urille kuin sarjan alkupään pelit ja unohtamaan DmC: Devil May Cryn uuden suunnan.

Vuonna 2001 alkunsa saanut Devil May Cry on pitkäikäinen pelisarja, jolla on monia vannoutuneita faneja. Useimmat kuitenkin ovat yhtä mieltä siitä, että sarjan edellinen peli, Ninja Theoryn kehittämä DmC: Devil May Cry (2013) vei sarjaa väärään suuntaan.

Capcomin markkinointijohtaja Antoine Molant kertookin yhtiön olevan tietoinen fanien kritiikistä, eikä sarjan seuraava osa tule seuraamaan DmC:n kannoilla.

”Edellinen peli oli erittäin hyvä, mutta oli myös tyytymättömiä ääniä, koska se ei ollut suora jatko-osa ja sen sellaista”, Molant kuvailee Games Industryn haastattelussa.

”Oli tiedossa, että pelaajayhteisö halusi Devil May Cry 5:n olevan lähempänä ensimmäistä kolmea peliä. Siitä tämä projekti syntyi.”

Devil May Cry 5 on parhaillaan kehitteillä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja sen odotetaan ilmestyvän alkuvuodesta 2019. Peli julkistettiin E3-messuilla alla olevan trailerin kera, ja sitä tullaan esittelemään Yhdysvalloissa Pax West -tapahtumassa elokuun lopussa.