Capcom teki kauhupelin ilman kauhua – Syy saattaa yllättää monet

07.05.2021 21:38 | Muropaketin toimitus

Resident Evil -pelien tuottaja on selittänyt, minkä takia Resident Evil Village ei ole läheskään yhtä karmaiseva kuin aiemmat pelisarjan julkaisut.

Pitkän linjan pelisarja Resident Evil kasvoi äskettäin sen tuoreimmalla osalla, kun Resident Evil Village tuli saataville. Villagen suurimmaksi ongelmaksi on koettu se, ettei se ole kovin pelottava. Tilanne on omituinen, sillä Resident Evil -pelit ovat kirjaimellisesti kauhupelejä. Etenkin tästä syystä Muropaketin arvostelussa todetaan, että Resident Evil Village jättää kaipaamaan Capcomin pelisarjan kulta-aikoja.

Capcom päätti kuunnella pelaajien kommentteja koskien edellistä Resident Evil -peliä, eli Biohazardia. Pelaajat ovat antaneet Capcomille palautetta, jonka mukaan Biohazrd on liian pelottava.

“Päämäärämme ei ole aina luoda edellistä Resident Evil -peliä pelottavampia pelejä, vaan yritämme löytää tasapainon kauhun ja hauskanpidon kohdalla. Saimme Resident Evil Biohazardin osalta paljon palautetta, kuinka se on niin pelottava, ettei sitä voi pelata. Tämä on juuri sitä, mihin pyrimme, joten otamme tällaisen palautteen vastaan kunnianosoituksena”, kertoi Resident Evil -tuottaja Tsuyoshi Kanda.

Kanda jatkoi sanomalla, että Capcom haluaa luoda pelejä, joita kaikki voivat pelata.

“Teimme Villagesta huomattavasti vähemmän pelottavan kuin Biohazardista, jotta se sopii kaikille. Emme halua, että pelaajat ovat jatkuvan kauhun vallassa”, Kanda totesi.

Muropaketin uusimmat