Castle Crashersin remasterointi ilmestyy PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille ensi viikolla

14.09.2019 16:29 | Muropaketin toimitus

Castle Crashersin remasteroitu uudisversio ilmestyy Euroopassa PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille 19. päivä syyskuuta eli ensi torstaina. 

Vuonna 2008 julkaistu yhteistyömätkintä Castle Crashers oli Xbox Live Arcade -palvelun varhaisia hittejä. Piirrosmainen peli sisälsi juuri oikeassa suhteessa hauskaa ja nopeatempoista toimintaa. Castle Crashers saikin osakseen melkoisen universaalia kiitosta niin pelaajilta kuin kriitikoiltakin.

Xbox Onelle Castle Crashers remasteroitiin jo vuonna 2015, mutta muut konsolit ovat saaneet odottaa vuoroaan useamman vuoden. Castle Crashers Remastered sisältää aiempaa tarkempiresoluutioiset grafiikat, 60 fps:n ruudunpäivitysnopeuden ja nipun pelillisiä korjauksia ja päivityksiä. Lisäksi mukaan on mahdutettu uusi minipeli Back Off Barbarian ja kaikki Castle Crashersiin julkaistu lisäsisältö.

Peli maksaa PlayStation 4:llä ja Nintendo Switchillä 14,99 dollaria, mikä kääntyy todennäköisesti 14,99 euroksi. Ikävä kyllä Castle Crashers ei tue alustojen välistä yhteispeluuta.