Uusimmat

CD Projekt uskottelee: “Meidän olisi pitänyt näyttää, miten Cyberpunk 2077 toimii PlayStation 4:llä ja Xbox Onella”

14.12.2020 17:20 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 on niin kelvoton vanhoilla pelikonsoleilla, että monet pelaajat ovat vaatineet siitä rahoja takaisin.

CD Projekt ei julkaissut Cyberpunk 2077:aa täysin valmiina, ja peli ei toimi luvatulla tavalla PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Pelin kelvottomuus kävi ilmi vasta sen jälkeen, kun se tuli saataville vanhoille pelikoneille, koska siitä ei näytetty pelikuvaa näille konsoleille. Ei ole selvää, toimiko CD Projekt asian suhteen tarkoituksellisesti.

“Haluamme pyytää kaikilta anteeksi sitä, ettemme kertoneet, millainen Cyberpunk 2077 on, kun sitä pelataan vanhoilla pelikonsoleilla. Meidän olisi toimia toisin”, kertoo CD Projekt tiedotteessa.

Cyberpunk 2077 kärsii monista erilaisista bugeista jokaisella sille julkaistulle alustalla, ja CD Projekt on luvannut korjata pelistä löytyvät virheet mahdollisimman nopeasti. Seuraavan päivityksen luvataan tulevan saataville viikon sisään, ja kaksi suurempaa päivitystä julkaistaan tammi- ja helmikuussa. Peliin pettyneet saavat halutessaan siitä rahansa takaisin.

CD Projekt tunnustaa, etteivät päivitykset tee vanhemmille pelikonsoleille suunnatusta pelistä samanlaista, millainen se on PC:llä ja uusilla konsoleilla.