UUSIMMAT

CD Projekt Red jatkaa kyseenalaista mainontaa – Cyberpunk 2077:n “kaikkien aikojen suurin päivitys” olikin jotain aivan muuta

09.07.2021 20:11 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n markkinoinnissa annetaan ymmärtää, että pelille on pian tulossa valtavan kokoinen korjauspaketti. Sittemmin on osoittautunut, että uusissa mainoksissa tarkoitetaan jo maaliskuussa julkaistua vanhaa päivitystä.

Monilla sosiaalisen median alustoilla nähtävillä olevalla uudessa Cyberpunk 2077 -mainoksessa lupaillaan kaikkien aikojen suurinta päivitystä. Mainoksessa kerrotaan, että lisää on tulossa, ja siinä nähdään pelin kiihkeitä taistelutilanteita. Asiasta kertoo Tech Raptor -sivusto.

Valitettavasti kyse ei ole mistään uudesta asiasta, sillä CD Projekt Red on vahvistanut, että mainos viittaa maaliskuussa julkaistuun päivityspakettiin. Mainos on yhtiön mukaan muistutus edellisestä suuresta pelipäivityksestä.

LUE MYÖS: Sony-pomo paljastaa viimein syyn Cyberpunk 2077:n poistamiselle PlayStationin kauppapaikalta

CD Projekt on parhaillaan oikeustoimien keskellä, sillä puolalaista yhtiötä vastaan on nostettu kanteita, jotka liittyvät pelin julkaisua edeltävään markkinointiin. Lisäksi Puolan kuluttajansuojasta vastaava virasto on ilmoittanut valvovansa, että CD Projekt Red julkaisee luvatut peliä korjaavat päivitykset.

Kyse on mitä luultavimmin siitä, että peliä halutaan mainostaa, sillä se on saapunut takaisin myyntiin PlayStation Storeen. CD Projekt Red on aiemmin tiedottanut, että se on tyytyväinen Cyberpunk 2077:n nykytilaan. Peli on siitä huolimatta varsin täynnä erilaisia bugeja, vaikka sen edellinen päivityspaketti julkaistiin kesäkuussa.