UUSIMMAT

CD Projekt RED on avautunut lisää Cyberpunk 2077:n yksityiskohdista – mukana myös naispuolisia apureita

19.02.2019 12:00 | Muropaketin toimitus

CD Projekt RED on vastaillut hyvinkin avoimena tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä koskeviin kysymyksiin.

Cyberpunk 2077:n virallinen Twitter-tili on käynyt viimeaikoina kuumana kehittäjien vastaillessa varsin suoralta kädeltä pelaajia askarruttaviin kysymyksiin aina battle royale -tilasta mikromaksuihin. Viime vuonna nähty 48 minuuttinen esittelyvideo antoi osviittaa pelin tehtävätarjonnasta, jota päästiin setvimään naiseksi valitulla V-päähahmolla yhdessä miespuolisen Jackie-tekoälyapurin kanssa.

Eräs Twitter-käyttäjä päätti kysyä, että mikäli pelaaja aloittaa tarinan miespuolisella V:llä, nähdäänkö videolla esiintynyt Jackie silloin vuorostaan naispuolisena versiona. CD Projekt REDin vastauksen mukaan erillistä naispuolista ilmentymää ei Jackiesta tulla pelissä näkemään. Lisäksi hahmon painotetaan olevan vain yksi tehtävissä nähtävissä liittolaisista, joiden joukkioon lukeutuu kuitenkin tietty myös naispuolista väkeä.

Cyberpunk 2077 on kehitteillä ainakin PC:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Pelin on kerrottu ilmestyvän sitten, kunhan se on valmis. Parin kuukauden takaisen pelivideon voi katsastaa alta.

Muropaketin uusimmat