UUSIMMAT

CD Projekt RED paljasti: Cyberpunk 2077:n juoni voi päättyä useilla eri tavoilla – Julkaisi myös uutta peliä koskevaa taidetta

17.06.2019 10:04 | Muropaketin toimitus

CD Projekt REDillä Cyberpunk 2077:n tehtävistä vastaava Mateusz Tomaszkiewicz on vahvistanut, että tulevan seikkailun juoni voi päättyä useilla eri tavoilla.

The Witcher 3: Wild Huntissa oli kolme erilaista lopetusta riippuen siitä, mitä valintoja pelaaja teki tarinan aikana. Tomaszkiewicz ei kuitenkaan YongYean haastattelussa täsmentänyt, montako mahdollista päätepistettä Cyberpunk 2077:n juonella tulee olemaan. Tarinan voi läpäistä myös pelkillä kahdella alussa jaettavalla augmentaatiolla.

Cyberpunk 2077 on tällä hetkellä viimeistelyvaiheessa, jota Tomaszkiewicz kuvailee koko tuotannon vaikeimmaksi osaksi. CD Projekt RED on miettinyt hienojen pysäytyskuvien ottamisen mahdollistavan kuvatilan lisäämistä tulevaan seikkailuun, mutta vielä ei ole varmaa, nähdäänkö ominaisuutta lopullisessa pelissä.

CD Projekt RED julkisti Twitterissä myös uutta Cyberpunk 2077 -aiheista taidetta. Peli ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 16. päivä huhtikuuta.