CD Projekt Redin selitykset töihin pakottamisesta eivät yllätä: “Korvaamme jokaisen ylityötunnin avokätisesti”

30.09.2020 21:33 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 -kehittäjä rikkoi lupaukset alaisten ylitöihin pakottamisesta, ja on nyt kommentoinut tilannetta.

CD Projekt Red on velvoittanut studion työntekijät tekemään ylitöitä, jotta se saa Cyberpunk 2077:n valmiiksi. Studio on aiemmin julistanut, ettei se tule lähtemään tähän ohjelmistokehityksessä yleiseen toimintatapaan, mutta se on nyt rikkonut lupauksensa. Asia kävi ilmi, kun CD Projekt Redin sisäinen sähköposti päätyi julkisuuteen. Asiasta kertoo Comicbook-sivusto.

Studion johtoryhmään kuuluva Adam Badowski on vastannut töihin pakottamiseen kertomalla, että kyseessä on vaikein päätös, jonka eteen hän on joutunut. Badowski painottaa, että jokainen ylitöihin määrätty saa hyvän korvauksen työstään.

“Nämä kehityksen viimeiset kuusi viikkoa ovat meille elintärkeintä, jotta saamme valmiiksi projektin, jonka parissa olemme viettäneet ison osan elämästämme. Suurin osa kehitystiimistä ymmärtää, kuinka tärkeästä tilanteesta on kyse, sillä haluamme julkaista pelin, josta voimme kaikki olla ylpeitä. Jaamme tänäkin vuonna kymmenen prosenttia tekemästämme voitosta kehitystiimin kesken”, kommentoi Badowski.

Badowski lisäsi, että hän on valmis ottamaan vastaan kaiken päätöstä koskevan kritiikin. Cyberpunk 2077 tulee saataville marraskuun 19. päivä.