CEMU:n kehitys edistyy – The Legend of Zelda: Breath of the Wild pyörii 60fps ruudunpäivitysnopeudella jo tavallisella pelitietokoneella

27.12.2017 09:16 | Muropaketin toimitus

Wii U -emulaattori CEMU on kehittynyt jo niin pitkälle, että esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild pyörii jo hieman keskitasoista paremmalla pelikoneellakin 60fps ruudunpäivitysnopeudella.

Aiemmin tänä syksynä modaajat löysivät tavan kiertää Wii U -emulaattori CEMU:n avulla The Legend of Zelda: Breath of the Wildin 30fps lukitun ruudunpäivitysnopeuden. Vielä silloin 60fps ruudunpäivitysnopeus oli kuitenkin lähinnä teoreettinen, sillä sen saavuttaminen vaati valtavaa konetehoa.

Viime kuukausien aikana CEMU on ottanut jälleen aimo harppauksia eteenpäin, jonka myötä Breath of the Wild pyörii nykyään 60fps ruudunpäivitysnopeudella jo hieman keskitasoista paremmalla pelitietokoneella. Suorituskyky on riippuvainen varsinkin PC:n suorittimen tehosta, siinä missä CEMU ei vaadi kovintaan valtavia määriä tehoa näytönohjaimelta.

Breath of the Wildiä voi modata PC:llä myös muilla tavoin. Esimerkiksi Linkin moottoripyörän voi korvata Sonicilla. CEMU on ladattavissa ilmaiseksi täältä