Conan Exiles saapuu Xboxille, mutta Yhdysvalloissa barbaarien housut pysyvät jalassa

15.08.2017 22:43 | Muropaketin toimitus

Conan Exiles -selviytymispeli ilmestyy huomenna Xbox One Game Preview -palveluun uuden laajennuksen saattelemana. Euroopassa pelistä nähdään sensuroimaton versio, mutta Yhdysvalloissa barbaarit joutuvat seikkailemaan alushousut jalassa.

Alkuvuodesta PC:lle ilmestynyt, Conan Barbaarin maailmaan sijoittuva selviytymispeli Conan Exiles saa huomenna uuden The Frozen North -laajennuksen ja ilmestyy samalla Xbox Onelle. Nimensä mukaisesti The Frozen Northissa päästään seikkailemaan kylmään pohjolaan, mikä tuo peliin täysin uuden ilmaston ja uusia selviytymishaasteita. Kaikille pelaajille ilmainen laajennus sisältää myös runsaasti uusia pelimekaniikkoja, sekä uuden uskonnon.

Conan Exiles on yhä saatavilla vain keskeneräisenä Early Access -versiona, ja samassa muodossa se saapuu myös Xboxille Game Preview -palvelun kautta. Virallisen tiedotteen mukaan pelin luvataan kuitenkin ilmestyvän täysversiona jo vuoden 2018 alussa, jolloin se saapuu PC:n ja Xbox Onen ohella myös PlayStation 4:lle.

Eurogamer kertoo myös, että alastomuudella huomiota herättänyt Conan Exiles saapuu osalle Xbox-pelaajista sensuroituna versiona. Euroopassa pelistä julkaistaan täysin sensuroimaton versio, mutta Pohjois-Amerikassa barbaareille on laitettu housut jalkaan, eikä sukupuolielimiä nähdä tai voi muokata. Syy on yksinkertaisesti se, että sensuroimaton julkaisu olisi johtanut Yhdysvalloissa korkeampaan ikärajaan ja haitannut pelin laajempaa julkaisua.

Alta näet The Forzen North -laajennuksen esittelyn. Linkistä voit myös lukea Muropaketin arvion, jonka julkaisimme alkuvuodesta:

Arvostelu: Conan Exiles on keskeneräistä peniksen heiluttelua miekka kädessä