Uusimmat

Controlin saapuminen PS Plus -palveluun aiheutti raivoa – Remedy pakotti ostamaan pelin kahdesti

28.01.2021 19:02 Muropaketin toimitus

Remedy ei päivitä Controlia ilmaiseksi PlayStation 5:lle, vaan pelaajien on täytynyt ostaa pelistä erillinen versio. Nyt Control saapumassa PS Plus -palveluun hyvin huokeaan hintaan.

Remedy on aiemmin ilmoittanut, että se ei päivitä peliä ilmaiseksi PlayStation 5:lle, sillä PlayStation 4:llä pelaavien on täytynyt ostaa Control toistamiseen. Nyt on käynyt ilmi, että Control saapuu kuukausimaksulliseen PS Plus -palveluun samana päivänä, kun peli tulee saataville PlayStation 5:lle helmikuun 2. päivä.

PS Plus -palvelun saa itselleen kuukaudeksi yhdeksällä eurolla. Pelin PlayStation 5 -versio, eli Control Ultimate Edition maksaa 40 euroa, ja se saapui myyntiin viime syyskuussa. Monet Control Ultimate Editionin hankkineet vaativat ostoksestaan rahoja takaisin, sillä he kokevat tulleensa huijatuksi. PlayStation Store palauttaa rahat ostoksesta sellaisessa tilanteessa, jossa peliä ei ole ladattu konsolille, ja hankinta on tehty 14:n päivän sisällä. Ei ole selvää, kuinka PlayStation reagoi tilanteeseen, ja aikooko se tarjota rahoja takaisin, vaikka Control Ultimate Edition on hankittu kuukausia sitten, eikä sitä ole ladattu pelikoneelle.

Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.