Counter-Strike: Global Offensiven huijaus-huijausohjelma huijasi huijareita

15.09.2020 18:15 | Muropaketin toimitus

ScriptKidin kehittämä ”huijaus-huijausohjelma” juksutti Counter-Strike: Global Offensive -huijareita, sillä ohjelma ei tehnyt aivan sitä mitä se lupasi.

Osa Counter-Strike: Global Offensive -pelaajista haluaa ikävä kyllä pilata peli-ilon kaikilta huijaamalla. Counter-Strike: Global Offensiveen on toki kehitetty oikeitakin huijausohjelmia, mutta ScriptKidin tekeleen lataaminen tuottaa huvia lähinnä kaikille muille kuin itse huijareille.

ScriptKid kehitti nimittäin ohjelman, joka tekee huijarin elämästä hankalaa. Huijausohjelman ominaisuuksiin kuuluu muun muassa ”BurningMan”-niminen toiminto, joka heittää pelaajan jalkoihin molotovin cocktailin ja poistaa liikkumiseen käytetyt kontrollit käytöstä. ”BloodBrothers”-toiminnon avulla huijarit ampuvat joukkuetovereitaan ja ”MindControl” puolestaan häikäisee pelaajan ja juoksuttaa hänet vaikkapa ulos kartalta.

Ohjelman käyttöehdoissa huijarit lupaavat lähettää ScriptKidille videoita ”huijaamisestaan” ja näiden klippien pohjalta ohjelmiston kehittäjä loi alla näkyvän kompilaation.