Crash Bandicootista aikanaan liian vaikeana poistettu taso on viimein julkaistu

21.07.2017 12:11 | Muropaketin toimitus

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelikokoelmaan on julkaistu ilmainen laajennus, joka tarjoaa pelaajille liian vaikeana pidetyn, poistetun tason.

Stormy Ascent on legendaarinen taso, joka poistettiin aikanaan alkuperäisesti Crash Bandicoot -pelistä (1996), kun kehittäjät totesivat sen yksinkertaisesti liian vaikeaksi. Taso oli mahdollista löytää pelin levykkeeltä, mutta sitä ei pystynyt avamaan normaalisti pelaamalla.

Nyt Stormy Ascent on viimein kaikkien pelaajien ulottuvilla. Eurogamer kertoo, että Vicarious Visions on julkaissut Stormy Ascentin ilmaisena laajennuksen kesäkuun lopussa ilmestyneeseen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelikokoelmaan. Laajennuksen ilmaisuuus on ainakin Yhdysvalloissa rajoitettu 19. elokuuta asti, jonka jälkeen sen pitäisi maksaa muutaman dollarin.

Stormy Ascentin kerrotaan olevan jopa neljä kertaa laajempi kuin pelin tyypillisten tasojen. Eurogamerin mukaan Vicarious Visionsin kehittäjät kertovat, että tason remasteroinnin suurimmat haasteet olivat oppia pelaamaan haastava taso kyllin hyvin, sekä saada kaikki ajoitukset toimimaan tason vauhdin alati kiihtyessä.

Alta näet Stormy Ascentin trailerin.