Creative Assembly vihjailee Total War: Rome 2:n uudesta laajennuksesta

08.11.2017 15:25 | Muropaketin toimitus

Total War: Rome 2 näyttää saavan uuden laajennuksen yli neljä vuotta ilmestymisensä jälkeen. Creative Assemblyn muutaman sekunnin teaser-video vihjaa tulevasta julkaisusta.

Total War: Rome 2 ilmestyi jo syyskuussa 2013, ja pelistä on ehditty julkaista jopa päivitetty Emperor Edition -versiokin. Sittemmin kehittäjästudio Creative Assembly on julkaisssut Total War: Attilan (2015), sekä kaksi Total War: Warhammer -fantasiastrategiapeliä, ja pelaajakunta tuskin odottaa enää uusia julkaisuja Rome 2:lle.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että studio on tavalla tai toisella palaamassa Rome 2:n pariin. Kuten PC Gamer kertoo, on Creative Assembly julkaissut alla olevan, muutaman sekunnin teaser-videon, joka vihjaa selvästi Rome 2:n saavan jonkinlaista uutta sisältöä. Videon otsikko kysyy: ”Onko tämä imperiumin loppu?”, ja videon kuvaus jatkaa: ”Vai vasta alkua…”

PC Gamer kertoo Creative Assemblyn paljastaneen viime viikolla julkaisemassaan päivityksessä, että studio kehittää parhaillaan ”kampanjalaajennusta” yhteen vanhemmista peleistään. Kehittäjät mainitsevat laajennuksen olevan ”kenties suurin historiallinen laajennus, mitä CA on koskaan kehittänyt”, mutta kyseessä olevaa peliä he eivät paljasta. Tämän päivitys ja teaser-video näyttävät yhdessä vihjaavan, että juuri Total War: Rome 2 olisi saamassa uuden laajennuksen.

Studio on jo aiemmin tänä vuonna kertonut kehittävänsä myös uutta historiallista Total War -peliä, ja kesällä julkistettiin uusi spin off -sarja Total War Saga. Näyttää siis siltä, että Total War -pelien ystäviltä ei ihan hetkeen lopu pelattava kesken.