Crytekin ilmaisräiskintä Warface saapui PS4:lle, mutta early access -versio on kaikkea muuta kuin ilmainen

20.08.2018 21:30 | Muropaketin toimitus

Crytekin viisi vuotta sitten julkaistu verkkoräiskintä Warface saapui PlayStation 4:lle varhaisversiona, joka kustantaa vähintään 20 euroa.

Ilmaispelattava verkkoräiskintä Warface täyttää pian viisi vuotta, sillä peli ilmestyi alunperin PC:lle jo lokakuussa 2013. Peli on kuitenkin pysynyt myös alkuaikojen huippuhetkien jälkeen tasaisen suosittuna, ja sen PC-versiolla on SteamChartsin mukaan aina keskimäärin kolmisen tuhatta samanaikaista pelaajaa.

Ei siis ihme, että Crytek haluaa tuoda pelinsä uusille alustoille, ja syksyn myötä se on kääntymässä sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle. PS4-versio saapuikin jo early access -versiona markkinoille, kuten PlayStation Blog kertoo.

Hieman yllättäen ilmaispelattava räiskintä on kuitenkin varhaisversiona kaikkea muuta kuin ilmainen.

Pelistä on PlayStation Storessa tarjolla viisi eri versiota, jotka kaikki kustantavat (tarjoushintaan) vähintään 19,95 euroa. Tarjolla on neljän eri hahmoluokan omat Early Access Pack -paketit (Medic, Sniper, Engineer, Rifleman), sekä 59,96 euroa kustantava Collector’s Early Access Pack, joka sisältää kaikkien pakettien sisällön. Eri paketit sisältävät esimerkiksi ekslusiivisia aseita, ja keräilyversio tuo mukanaan myös pelin sisäistä valuuttaa.

Warface tarjoilee sekoituksen ihmispelaajia ja tekoälyä vastaan käytävää verkkoräiskintää, ja peli sisältää koko joukon karttoja ja pelimoodeja. Alla oleva traileri tarjoaa esimakua ja kertoo enemmän pelin sisällöstä. Varsinainen julkaisu tapahtuu syyskuussa, josta alkaen pelin pitäisi olla ilmaiseksi kaiken kansan pelattavissa.