Uusimmat

CS:GO:n Blast Pro Series Miamissa kävi uskomaton käänne – Ykköspaikka meni todelliselle yllätysnimelle

14.04.2019 13:31 Muropaketin toimitus

Blast Pro Series Miamin toisena pelipäivänä nähtiin todella yllättävä käänne, kun pitkään lähes voittamattomana pidetty tanskalaisjoukkue Astralis menetti täysin kosketuksensa peliin.

Vielä turnauksen ensimmäisenä päivänä Astralis hallitsi pelejä totuttuun tapaan, mutta kolmannella kierroksella joukkue hävisi erin 16-2 ennakkoon paljon heikompana pidetylle MIBRille. Astraliksen alamäki jatkui pelin jälkeen yhä enemmän, kun myös Team Liquid ja FaZe Clan onnistuivat kaatamaan Astraliksen elin 16-14 ja 16-5.

Lopulta turnauksen hyvin vahvana ennakkosuosikkina pidetty Astralis jäi turnauksen viidennelle sijalle ja poistui turnauksesta vain 10 000 dollarin palkintopotti mukanaan.

Finaalissa kohtasivat FaZe Clan ja Team Liquid. Ennakkoon Team Liquidia pidettiin finaalin hienoisena ennakkosuosikkina, mutta FaZe hallitsi paras kolmesta -ottelusarjaa varmoin elkein voittamalla ensimmäisenä pelatun Miragen erin 16-6 ja toisena pelatun Dust II:n erin 16-12. FaZe palkittiin voitosta 125 000 dollarilla, kun taas Team Liquidille jäi käteen 50 000 dollaria.