Uusimmat

Cyberpunk 2077 kehittäjä: ”Nykykonsoleissa riittää vielä puhtia vaikka mihin”

17.10.2018 14:20 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n tasoja CD Projekt REDin riveissä suunnittelevan Miles Tostin mukaan nykyisen sukupolven konsoleissa riittää tehoa vielä vaikka mihin, kunhan pelit optimoidaan kunnolla.

PlayStation 4:ää ja Xbox Onea pidettiin jo niiden julkaisun aikaan hieman alitehoisina. Konsoleille viime aikoina julkaistut graafisesti näyttävät pelit, kuten God of War ja Forza Horizon 4, ovat kuitenkin todistaneet että nykykonsoleissa riittää vielä hyvin potkua.

Samoilla linjoilla on myös Cyberpunk 2077:n tasoja CD Projekt REDin riveissä suunnitteleva Miles Tost, joka antoi haastattelun Gamingboltille: ”Jos verrataan niitä pelejä, jotka julkaistiin nykyisen konsolisukupolven alussa niihin peleihin jotka on julkaistu viime aikoina, on nähtävissä valtava ero. Pelikehittäjät ovat kekseliäitä ja opimme koko ajan uusia tapoja optimoida pelejä paremmin. Nykyisessä konsolisukupolvessa on vielä tehoja jäljellä.”

Cyberpunk 2077:n tehokas optimointi onkin yksi CD Projekt REDin suurimmista tavoitteista, vaikka aiemmin julkaistun pelikuvan perusteella roolipeli tuleekin olemaan todella näyttävä. Pelillä ei kuitenkaan ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa.