Uusimmat

Cyberpunk 2077:n autoja ei varastella ihan noin vain – kehittäjät paljastivat lisää avoimen maailman autovarkaan elämästä

20.10.2020 08:00 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red esitteli tarkemmin Cyberpunk 2077:ssä nähtävää runsasta autovalikoimaa taannoisella trailerilla, mutta komeiden kärryjen kyytiin ei pääse ilman asiaankuuluvia kykyjä.

Twisted Voxel kokosi yhteen tehtäväsuunnittelija Miles Tostin paljastukset jälkilähetyksessä, jossa kerrottiin miten autojen varastaminen toimii pelissä käytännössä. Pelin alussa autoihin ei ole vielä asiaa varkailla, sillä ne vaativat tiettyjä kehitettyjä kykyjä. Jos pelaajat haluavat heittää auton entiset kuljettajat ratista, vaatii tämä panostusta body-kykypuusta löytyvään taitoon, jolla kuskit voi heivata mäkeen. Valmiiksi parkkeerattujen autojen tiirikointiin joutuu turvautumaan puolestaan technical-puussa olevaan erikoiskykyyn.

Varastelu ei kuitenkaan kannata keräilijöitä, sillä pöllityt autot eivät siirry pelaajan autotalliin omistukseen ja siten niitä ei voi kutsua myöhemmin uusiksi. Kaikki autot on tosin mahdollista saada itselleen muuta kautta.

Omaa autotalliaan voi kuitenkin täyttää muita keinoja hyödyntäen ja omaa valikoimaa voi kutsua luokseen maailmassa käppäillessä. Kunkin mallin luvataan olevan uniikkeja niin sisä- kuin ulkotilankin suhteen, minkä lisäksi eri valmistajien autot tarjoavat omat uniikit erikoistumiskohteensa.