Uusimmat

Cyberpunk 2077:n musiikista tihkui uusia tietoja: “Teimme biisin, jota kuunnellessa tuntuu hyvältä laittaa ihmisiä ja paikkoja paskaksi”

19.10.2020 18:52 Teemu Purhonen

Cyberpunk 2077:n soundtrack paljastettiin jo viime vuonna, ja nyt sen sisällöstä on kerrottu tarkemmin.

Cyberpunk 2077:n soundtrackiltä löytyy monia mielenkiintoisia artisteja, kuten Refused, Nina Kraviz, Rat Boy, Gazelle Twin ja räppiduo Run The Jewels. Näistä jälkimmäisin on kertonut aiemmin, että se on tehnyt peliä varten täysin uuden biisin. Nyt on käynyt ilmi, että Run The Jewelsin Cyberpunk 2077 -musiikkivideo julkaistaan hieman ennen peliä.

“Tosielämän lisäksi myös dystooppisessa tulevaisuudessa tarvitaan raakaa räppiä. Teimme musiikkia, jota kuunnellessa tuntuu hyvältä laittaa ihmisiä ja paikkoja paskaksi”, Run The Jewels julisti.

Videon julkaisu on osa yhdysvaltalaisen Adult Swim -kaapelitelevisiokanavan järjestämää Adult Swim Festival 2020 -tapahtumaa. Kaksipäiväinen festivaali käynnistyy perjantaina marraskuun 13. päivä, ja se pitää sisällään muun muassa musiikkia ja erilaista komediaviihdettä.

Cyberpunk 2077 tulee saataville marraskuun 19. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Stadialle. Peli julkaistaan myöhemmin myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series -konsoleille.

Teemu Purhonen

”Muropaketin kannet aukesivat edessäni vuonna 2017, josta lähtien olen nauttinut työskentelystä pelipuolen piinkovien ammattilaisten kanssa. Olen aiemmin kirjoittanut Mikrobitin lisäksi myös musiikkimedioihin, kuten Sueen, Rumbaan ja Nuorgamiin. Rakastan scifiä ja indie-pelejä, ja palvon Iain M. Banksia ja Disco Elysiumia. Muropaketin ulkopuoliseen elämääni kuuluu tinnituksen lihottaminen täydellistä äänitaajuutta etsiessä.”

Muropaketin uusimmat