Cyberpunk 2077:n myllerrys jatkuu – nyt vaihtui pelin pääkehittäjä

28.05.2021 13:50 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 on menestynyt hittipeli, mutta myös yksi viime vuosien suurimmista pelimaailman katastrofeista.

Cyberpunk 2077 on saanut uuden pääkehittäjän, kertoo PC Gamer. Game Director -pestiin on noussut  Gabriel Amatangelo, joka saapui studiolle vasta viime vuonna luovaksi johtajaksi.

Entinen Cyberpunk 2077 -pomo Adam Badowski väistyy tehtävästä oletettavasti siksi, että hän on myös koko CD Projekt Red -studion johtaja. Jatkossa studio tulee kehittämään samaan aikaan useampia projekteja, mikä pitää varmasti Badowskin hyvin kiireisenä.

Game Director -muutokseen ei tiettävästi liity mitään draamaa, mutta se seuraa todella myrkyistä vuotta, jonka aikana Cyberpunk 2077 -peliä ensin lykättiin useaan otteeseen ja sitten julkaistiin täysin rikkinäisenä. Peli oli ilmestyessään niin hajalla, että se jopa poistettiin PlayStation Storesta, minne se ei ole vieläkään palannut.

Suurista ongelmista huolimatta pelistä tuli kuitenkin valtava kaupallinen menestys, jonka tulevaisuuteen kehittäjät uskovat. Cyberpunk kärsii kuitenkin yhä turhauttavista bugeista, ja pian lähestyy myös pelin poikiman oikeusjutun käsittely.

LUE MYÖS: Köysi kiristyy CD Projekt Redin ympärillä: Paineet kasvavat oikeuskäsittelyn kynnyksellä

Loppuvuodesta Cyberpunk 2077:n pitäisi saada uuden sukupolven päivitys PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:llä.