UUSIMMAT

Cyberpunk 2077:n paluu PlayStation Storeen ei näytä tapahtuvan pian – ”Julkistamme jotain sitten, kun on julkistettavaa”

01.06.2021 08:01 | Muropaketin toimitus

PlayStation Storesta alkuvuodesta poistettu Cyberpunk 2077 ei näyttäisi tekevän paluuta vielä hetkeen.

CD Projekt Red on kertonut sijoittajilleen pitämässä tilivuosikatsauksessa, ettei yhtiöllä ole tietoa siitä, milloin peli palaa takaisin PlayStation Storeen ostettavaksi. Studio paljasti tätä varten olevan ensin tiettyjä metriikkoja, jonka pelin pitää ylittää, mutta joihin kehittäjät eivät toistaiseksi halua mennä sen tarkemmin.

”Käymme parhaillaan keskusteluja… Julkistamme jotain sitten, kun on jotain julkistettavaa”, studio paljasti sijoittajille.

Cyberpunk 2077 poistettiin PlayStation Storesta kuutisen kuukautta sitten, sillä pelin PS4-versio oli niin keskeneräinen. Sittemmin studio on tuonut peliin jo lukuisia päivityksiä, mutta nähtävästi Sony ei ole vieläkään tyytyväinen pelin nykytilanteeseen ottaakseen sitä takaisin omalle kauppapaikalleen.

PlayStation Storen poisveto näkyi pelin alkuvuoden myynneissä, joskaan studio ei suostunut paljastamaan tuoreimpia myyntimääriä. Toimittaja Stephen Totilon mukaan pelin parissa työskentelee parhaillaan noin 300 henkilöä.

Muropaketin uusimmat