UUSIMMAT

Cyberpunk 2077:n Samurai-bändin takana olleet muusikot eivät tienneet, että bändiin kuuluisi myös Keanu Reevesin esittämä hahmo

11.01.2021 17:33 | Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077:n Samurai-bändin takana oleva tosielämän Refused ei tiennyt, että bändiin kuuluisi pelissä myös Keanu Reevesin esittämä Johnny Silverhand.

Kaikki Samurain kappaleet ovat todellisuudessa ruotsalaisen Refusedin käsialaa. Yhtyeen keulahahmo Dennis Lyxzénin mukaan CD Projekt Red lähetyi bändiä Instagramin kautta. Lyxzén ei Inversedin haastattelun mukaan itse harrasta pelaamista, joten hänellä ei ollut ensi alkuun aavistustakaan kuinka merkittävästä tarjouksesta oli kyse. Yhtye tunnetusti hyväksyi tarjouksen ja kaikki kappaleet äänitettiin lopulta vain kahdessa viikossa.

Yhtye sai kuulla Keanu Reevesin mukanaolosta vasta E3-messujen yhteydessä 2019, samaan aikaan kuin koko muukin maailma. Refusedin jäsenten oli alun perin tarkoitus myös keikkailla Samurai-nimellä Cyberpunk 2077:n julkaisutapahtuman yhteydessä ja tavata Keanu Reeves tosielämässä. Koronaviruksen vuoksi suunnitelmat kuitenkin peruuntuivat.