Cyberpunk 2077:n PC-version uusi traileri esittelee melkoista silmäkarkkia – Tähän eivät edes PlayStation 5 tai Xbox Series X yllä

02.09.2020 08:23 | Muropaketin toimitus

Nvidia ja CD Projekt Red ovat julkaisseet yhteistuumin uuden Cyberpunk 2077 -trailerin, joka keskittyy esittelemään juuri julkistettujen GeForce RTX 30 -sarjan näytönohjainten kykyjä.

Minuutin mittainen video on lyhyt, mutta sitäkin näyttävämpi sukellus Night Cityn maisemiin, joista uudet GeForce RTX 30 -sarjan ottavat kaiken hyödyn irti. Videolla esitelläänkin peliin tuotavia paranneltuja valaistuksia, varjoefektejä ja heijastuksia, joita ryydittävät säteenseuranta ja DLSS.

Tuore traileri esittelee samalla sellaista silmäkarkkia, johon Microsoftin ja Sonyn tulevat seuraavan sukupolven konsolit eivät yksinkertaista yllä. Tosin PC:lläkin näiden pyörittämiseen sulavasti vaaditaan myös merkittävästi kalliimpaa rautaa alle RTX 30 -sarjalaisten lisäksi.

Cyberpunk 2077 julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 19. marraskuuta. Pelit tuodaan myös PlayStation 5 – ja Xbox Series X -konsoleille ensi vuonna.

Lue myös: Nvidia esitteli RTX 3000 -sarjan näytönohjaimet: Johtotähtenä GeForce RTX 3090 ja kuluttajamallien kärkenä RTX 3080