UUSIMMAT

Cyberpunk 2077:ssa ei pääsee intiimiin suhteeseen Keanu Reevesin hahmon kanssa

13.06.2019 18:30 | Muropaketin toimitus

 

Keanu Reeves on keskeisessä roolissa Cyberpunk 2077 -toimintaroolipelissä, mutta valitettavasti hänen kanssaan ei aivan kaikenlaista toimintaa pääse harjoittamaan.

CD Projekt Redin odotetussa Cyberpunk 2077 -pelissä voi tiettävästi muodostaa seksuaalisia suhteita useiden NPC-hahmojen kanssa.

Kun sitten E3-messujen traileri paljasti, että pelissä näyttelee myös toimintatähti Keanu Reeves, innostui US Gamerin toimittaja kysymään kehittäjiltä kaikkein polttavimman kysymyksen: Voiko Reevesin hahmon kanssa harrastaa seksiä?

Valitettavasti vastaus vaikuttaa olevan kielteinen.

”Päähenkilö V:n ja Keanun välinen suhde on monimutkainen”, kuvailee tehtäväsuunnittelun johtaja Mateusz Tomaszkiewicz.

Kehittäjä selittää, että Keanun esittämä hahmo Johnny Silverhand on alkuperäinen hahmo Cyberpunk 2020:stä, ja tämä hahmo on tiettävästi kuollut. Cyberpunk 2077:n Johnny onkin oikeastaan ”digitaalinen persoonallisuusrakennelma”.

”Meidän peliimme hän ilmestyy konstruktiona, jonka kanssa olet tekemisissä eri vaiheissa peliä. Suhde Johnnyyn muuttuu tarinan edetessä, mutta en halua spoilata liikaa.”

Tomaszkiewiczin kommenttien perusteella on selvää, että Keanu Reevesin hahmoon liittyy arvoituksia ja paljastuksia pelin tarinassa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei hän kuulu niihin hahmoihin, joiden kanssa pelaajan ohjastama V voi hankkiutua seksisuhteisiin.

Cyberpunk 2077 ilmestyy 16. huhtikuuta 2020 PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.