UUSIMMAT

Cyberpunk 2077:n kehittäjällä suuria muutoksia: tulossa entistä enemmän pelejä, ei enää liian varhaisia julkistuksia

31.03.2021 12:48 | Muropaketin toimitus

CD Projekt Red on paljastanut uutta tietoa tulevista suunnitelmistaan.

Eilen ropisi runsaasti uutisia The Witcher -pelisarjan ja Cyberpunk 2077:n kehittäjän CD Projekt Redin suunnalta. Aiemmin kerroimme jo, että hittipeli The Witcher 3: Wild Hunt on saamassa uuden sukupolven päivityksen, ja että Cyberpunk 2077:n suunniteltu moninpeli saattaa olla peruttu.

Itse studiollakin tapahtuu suuria myllerryksiä. Kuten VG24/7 kertoo, on CD Projekt ostanut kanadalaisen studion Digital Scapesin, joka avusti jo Cyberpunkin kehityksessä.

VG24/7 raportoi myös, että puolalaisyhtiö järjestäytyy uudelleen, jotta se voisi kehittää useita AAA-pelejä ja -laajennuksia samaan aikaan. Näyttäisi siis siltä, että studiolla tähdätään entistä runsaampaan pelituotantoon. Studion kerrotaan myös panostavan online-peleihin, vaikka pääpaino on jatkossakin yksinpelattavilla roolipeleillä.

Tähän liittyen kerrotaan myös, että studio ei enää jatkossa tule paljastamaan projektejaan turhan aikaisin. Tulevaisuudessa CD Projekt Redin peleistä tullaan kertomaan vasta paljon lähempänä julkaisua, samaan tapaan kuin Bethesda Softworks toimii omien julkaisujensa kanssa.