Uusimmat

Dark Souls, Detroit ja seitsemän muuta toukokuun odotetuinta pelijulkaisua

02.05.2018 07:45 Muropaketin toimitus

Detroit: Become Human, Dark Souls Remastered ja Agony ovat toukokuun suurimpia ja kiinnostavimpia pelijulkaisuja.

Kesäkuukaudet ovat yleensä hiljaisempaa aikaa videopelien maailmassa, mutta kesän kynnyksellä toukokuussa ilmestyy vielä monia odotettuja ja mielenkiintoisia videopelejä. Kokosimme alle yhdeksän toukokuun pelijulkaisua.

1. Total War Saga: Thrones of Britannia

Reaaliaikastrategian ystäville tarjoillaan herkkua, kun Total War -pelisarjan uusi historiallinen peli ilmestyy PC:lle jo huomenna torstaina, 3. toukokuuta. Vuoteen 878 sijoittuvassa RTS-pelissä kamppaillaan Britteinsaarten herruudesta viikinkivalloitusten jälkeen. Thrones of Brittannia aloittaa uuden Total War Saga -sarjan, jonka pelit keskittyvät historian käännekohtiin.

2. Conan Exiles

Viime vuoden tammikuussa Early Access -versiona ilmestynyt selviytymispeli Conan Exiles saa viimein virallisen julkaisunsa 8. toukokuuta. Lopullinen versio saapuu PC:n ja Xbox Onen ohella myös PlayStation 4:lle, ja se päästää pelaajat luomaan omat hahmonsa Conan Barbaarin maailmaan. Tästä voit lukea kaikki uutisemme aiheesta.

3. Pillars of Eternity II: Deadfire

Klassisten PC-roolipelien ystäville ilmestyy uutta pelattavaa alkukuusta, kun kehutun Pillars of Eternityn (2015) jatko-osa ilmestyy PC:lle, Linuxille ja Macille. Myöhemmin tänä vuonna myös konsoleille kääntyvä fantasiarope tarjoaa edeltäjänsä tapaan isometristä roolipeliä tuhdilla tarinalla ja runsailla hahmonkehitysmahdollisuuksilla. Peli ilmestyy 8. toukokuuta. Tästä voit lukea kaikki uutisemme pelistä.

4. Little Nightmares: Complete Edition

Aiemmin PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle ilmestynyt, kehuttu tasohyppely Little Nightmares kääntyy viimein myös Nintendo Switchille. Visuaalisesti vaikuttava kauhuseikkailu saapuu Nintendon konsolille aiemmin julkaistut DLC-laajennukset sisältävänä Complete Edition -versiona 18. toukokuuta.

5. Hyrule Warrios: Definitive Edition

Switch-pelaajille tarjoillaan lisää pelattavaa myös The Legend of Zeldan maailmasta. Niin ikään 18. toukokuuta kääntyy Nintendon tuoreimmalle konsolille aiemmin Wii U:lle ja 3DS:lle ilmestynyt hack and slash -toimintapeli Hyrule Warriors, joka sisältää paitsi kaiken pelille julkaistun DLC-sisällön, myös uudet Breath of the Wildiin perustuvat asut Linkille ja Zeldalle.

6. State of Decay 2

Elävien kuolleiden ystäviä hellitään 22. toukokuuta State of Decayn (2013) jatko-osalla, joka ilmestyy yksinoikeudella Microsoftin alustoille, eli PC:lle ja Xbox Onelle. Avoimen maailman zombie-selviytymispelistä voi nauttia joko yksin tai jopa kolmen pelaajan yhteistyönä. Tästä voit lukea kaikki uutisemme pelistä.

7. Dark Souls Remastered

Vuoden odotetuimpiin uudelleenjulkaisuihin lukeutuva Dark Souls Remastered tuo vuoden 2011 toimintaroolipelin nykyisen sukupolven konsoleille. 4K-resoluutiota, 60fps -ruudunpäivitystä ja kuuden pelaajan moninpeliä tukeva remasterointi saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 25. toukokuuta, ja se kääntyy kesällä myös Nintendo Switchille. Tästä voit lukea kaikki uutisemme pelistä.

8. Detroit: Become Human

PlayStationin vuoden suurimpia yksinoikeuspelejä on varmasti hittistudio Quantic Dreamin kehittämä scifi-seikkailu Detroit: Become Human, joka ilmestyy PS4:lle 25. toukokuuta. Detroit vie pelaajan lähitulevaisuuden maailmaan, jossa androideista on tullut osa yhteiskuntaa. Muropaketin ensikosketuksen pelistä voit lukea tästä, ja kaikki uutisemme pelistä näet täältä.

9. Agony

Kuukausi loppuu hurmeisissa merkeissä, kun aiemmin keväällä lykätty kauhupeli Agony ilmestyy viimein 29. toukokuuta. PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle saapuva peli vie pelaajan kirjaimellisesti Helvettiin, ja peli onkin herättänyt jo ennakkoon runsaasti huomiota raakuudellaan ja verisellä kuvastollaan. Tästä näet kaikki uutisemme pelistä.

Muropaketin uusimmat