UUSIMMAT

Dead or Alive 6:n ilmaisversio nyt tarjolla – kaiken pelisisällön voi ostaa erikseen, mutta se maksaa maltaita

19.03.2019 11:24 | Muropaketin toimitus

Dead or Alive 6 -peliä voi  nyt kokeilla ilmaisena Core Fighters -versiona. Muun sisällön voi lunastaa myös osa kerrallaan, mutta se ei todellakaan kannata.

Pitkäikäisen Dead or Alive -kamppailupelisarjan tuorein osa Dead or Alive 6 ilmestyi maaliskuun alussa, ja viime viikolla Koei Tecmo julkaisi myös ilmaisen kokeiluversion nimeltä Dead or Alive 6: Core Fighters. Kuten Kotaku kertoo, tämä rajattu versio sisältää vain neljä pelihahmoa, mutta se päästää kenet tahansa kokeilemaan Dead or Alive 6:n peruspeliä.

Ilmaisversiota voi myös laajentaa erillisiä laajennuksia ostamalla, jopa vain yksi hahmo kerrallaan. Tämä on kuitenkin taloudellisesti todella huono ajatus.

Siinä missä pelin täysversio kustantaa 69,99 euroa Steamissa, saa peliin osa kerrallaan ostamalla poltettua paljon enemmän rahaa. Pelkästään 20 hahmoa sisältävä 20 Character Set kustantaa 59,99 euroa, ja pelin tarinamoodin avaaminen maksaa 19,99 euroa. Jos hankkii pelin mies- ja naishahmot erillisinä paketteina, saa hahmoihinkin palamaan kaikkiaan 74,98 euroa, puhumattakaan siitä, jos kaikki 21 puuttuvaa hahmoa ostaa erillisinä ostoksina.

Dead or Alive 6: Core Fightersiin kannattaa siis suhtautua vain demona, eikä ryhtyä laajentamaan kokemusta pala kerrallaan.

Dead or Alive 6 on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Arvostelumme pelin täysversiosta voit lukea alta.

Arvostelu: Dead or Alive 6 uudistaa tisseistä ja pikkuhousuista tuttua pelisarjaa kevyellä otteella