Uusimmat

Destiny 2 saa uuden laajennuksen toukokuussa – Samalla kaikki Crucible-kartat muuttuvat ilmaisiksi

13.04.2018 09:45 Muropaketin toimitus

Bungie on julkistanut Destiny 2:n seuraavan DLC-laajennuksen, joka ilmestyy jo toukokuun alussa. Luvassa on myös merkittävä uudistus Crucible-moodin karttoihin.

Viime syksynä ilmestynyt Destiny 2 sai Curse of Osiris -laajennuksen jo viime vuoden puolella, ja nyt luvassa on seuraava DLC-paketti. Eurogamer kertoo, että Bungien verkkoräiskinnän seuraava laajennus on nimeltään Warmind, ja se julkaistaan tiistaina, 8. toukokuuta.

Bungien mukaan tuleva laajennus ”lähettää pelaajat uusiin paikkoihin tapaamaan uusia sankareita ja kohtaamaan uusia vihollisia”. Tarkempia tietoja ei ole vielä paljastettu, mutta nimen perusteella laajennuksen tarinallisessa osassa tullaan todennäköisesti kohtaamaan uusia Warmind-tekoälyjä, jotka muodostavat Destinyn maailmassa planeettoja puolustavan tekoälyverkon.

Laajennuksen ohella Bungie on julkistanut tekevänsä suuren muutoksen pelin Crucible-moodin karttoihin. Tuleva päivitys tulee tekemään kaikista Crucible-kartoista avoimet kaikille pelaajille, ja tämä koskee myös Curse of Osiris -laajennuksen uusia karttoja. Tavoitteena on, ettei pelin pelaajakunta pirstaloituisi sen perusteella, ketkä ovat maksaneet lisäsosista.

Poikkeuksena sääntöön on, että yksityiset Crucible-ottelut edellyttävät jatkossakin, että pelaajat omistavat vaadittavat laajennukset. Avoimissa peleissä kartat ovat kuitenkin vapaasti pelattavissa.

Alta näet Destiny 2:n tulevaisuuden suunnitelmia kuvaavan Development Roadmapin. Kesällä luvassa on muun muassa uusi pelitapahtuma, ja syyskuussa tulevia uudistuksia ei kaikkia ole vielä paljastettu.

Muropaketin uusimmat