UUSIMMAT

Devil May Cry 5 on tulossa, kertovat kaksi erillistä vuotoa

04.06.2018 14:30 | Muropaketin toimitus

Seuraavaa Devil May Cry -peliä ei ole edes julkistettu, mutta australialainen pelikauppa näyttää vuotaneen sen olemassaolon.

Alkuperäisten Devil May Cry -pelien HD-päivitetyt versiot julkaistiin keväällä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta sarjan tulevaisuus on ollut pitkään hämärän peitossa. Nyt kaksi toisiinsa liittymätöntä vuotoa näyttävät vihjaavan kovasti, että Devil May Cry 5 on ilmestymässä.

Capcom ei ole julkistanut asiasta mitään, mutta Bleeding Coolin mukaan peli nimeltä Devil May Cry 5 on bongattu australialaisen Gamewave-pelikaupan sivuilta. Pelin ilmestymisajankohdaksi ilmoitetaan vuosi 2018, ja se näyttäisi tulevan ainakin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

PC Gamer puolestaan raportoi, että tuntematon yhtiö on rekisteröinyt domainin DevilMayCry5.com. Verkkotunnuksen on rekisteröinyt japanilainen palveluntarjoaja, joka vastasi myös Capcomin Monster Hunter: Worldin ja Resident Evil 7: Biohazardin domaineista.

Näyttää siis vahvasti siltä, että Devil May Cry -sarja saa pian jatkoa. Koska E3-messut on vain kahden viikon päässä, voisi tapahtumassa odottaa jonkinlaista julkistusta pelille.