UUSIMMAT

Diablo 2:n tuottaja: ”Blizzard ei enää ymmärrä pelaajia”

05.11.2018 20:55 | Muropaketin toimitus

Diablo 2:n tuottajana toiminut Blizzardin ex-työntekijä Mark Kern on todennut Twitterissä, että Diablo Immortal -kohu osoittaa ettei Blizzard ymmärrä enää pelaajia. 

Blizzard sai viikonloppuna fanien vihat niskoilleen, kun julkaisija esitteli BlizzCon-tapahtumassa Diablo Immortal -mobiilipelin. Fanit pettyivät suuresti, sillä Blizzardin ennakkohypen perusteella odotukset Diablo 2:n remasterointia tai muuta PC:lle julkaistavaa Diablo-peliä kohtaan olivat hyvin korkealla. Monet ovat myös ihmetelleet, miksi kasuaalimmalle yleisölle kohdistettu mobiilipeli julkistettiin ylipäätään Blizzardin suurimpien tosifanien vuosittaisessa kokouksessa.

Nyt Diablo 2:n tuottajana toiminut Mark Kern on ottanut osaa keskusteluun Twitterin välityksellä. Kernin mukaan tämän ex-työnantaja Blizzard mokasi pahasti Diablo Immortalin harhaanjohtavan markkinoinnin kanssa, eikä enää vaikuta ymmärtävän pelaajia.

”Mobiili-Diablossa ei ole sinällään mitään pahaa, mutta tapa jolla se julkistettiin oli valtava moka”, Kern toteaa. ”Diablo 2:n aikoihin tällaista ei olisi voinut sattua, sillä vielä silloin Blizzardilla työskenteli vain kovan luokan pelaajia jotka kaikki olisivat tajunneet tämän olevan huono idea.”