Doom Eternalista julkaistiin rutkasti lisätietoa – Pelaajat voivat hallita demoneita ja sabotoida muiden kampanjoita

11.08.2018 08:56 | Muropaketin toimitus

Doom Eternalista on paljastettu rutkasti lisätietoa QuakeConien yhteydessä. Kenties kiinnostavimpana ominaisuutena pelaajat voivat ohjata demoneita ja hyökätä muiden pelaajien kampanjoihin.

Bethesda ja iD Software ovat kertoneet lisätietoja tulevasta, kesän E3-messuilla julkistetusta Doom Eternalista. Pääpiirteittäin Doom Eternal tulee tarjoamaan samaa korkeatempoista demoniteurastusta kuin vuonna 2016 julkastu Doom-reboot.

Kenties kiinnostavimpana uutena ominaisuutena Doom Eternalista löytyy Polygonin mukaan Dark Souls -peleistä tuttu pelimekaniikka, jossa pelaajat voivat sabotoida muiden pelaajien kampanjoita. Tällöin pelaajat voivat ottaa demonien muodon ja ”hyökätä” toisten pelaajien kampanjoihin ja haastaa muiden ohjaamat Doom Slayerit. ”Slayer-hunting partyihin” voi osallistua myös yhdessä ystävien kanssa joukkueen muodossa.

QuakeConeilla esiteltiin myös uusia aseita, kuten Ballista ja The Meat Hook, sekä uusia demoneita. Doom Eternalin julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan hiiskuttu vieläkään mitään.