Doom ilmestyy tänään Switchille: Tältä pelin käännös näyttää verrattuna muihin alustoihin

10.11.2017 08:13 | Muropaketin toimitus

Viime vuoden hittiräiskintä Doom ilmestyy tänään myös Nintendo Switchille. Tuore video asettaa rinnakkaisvertailuun pelin kaikki versiot.

Id Softwaren kehittämä ja Bethesdan julkaisema Doom oli yksi viime vuoden kehutuimpia pelejä, ja se sai myös Muropaketin arviossa rutkasti kehuja osakseen. Moni Nintendo Switch -pelaaja onkin varmasti odottanut tätä päivää innolla, sillä tänään Doom ilmestyy viimein myös Switchille.

Koska Switch jää tehoiltaan jälkeen kilpailevista alustoista, on erityisen kiinnostavaa, miltä nopeatempoinen räiskintä näyttää Nintendon uutuuskonsolilla. Alla olevalta YouTube-videolta näetkin rinnakkaisvertailun Doomista kaikilla eri alustoilla. PC-version pelikuva on taltioitu 4K:na Ultra-asetuksilla GTX1080-näytönohjaimella.

Doom ei ole ainoa Bethesdan peli, jonka on julkistettu kääntyvän myös Switchille. Sen ohella myös hittiroolipeli The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) saapuu Nintendon alustalle viikkoa myöhemmin, 17. marraskuuta, ja äskettäin ilmestynyt Wolfenstein 2: The New Colossus saapuu Switchille ensi vuoden puolella.