UUSIMMAT

Dota 2 -modipeli Dota Auto Chess saapuu itsenäisenä versiona mobiililaitteille

16.03.2019 15:46 | Muropaketin toimitus

Dota 2:n alla toimiva modipeli Dota Auto Chess on noussut viime kuukausien aikana valtavaan suosioon. Nyt pelistä on luvassa mobiiliversio.

Dota Auto Chess saavuttanut jo 300 000 yhtäaikaista ja yli neljä miljoonaa uniikkia pelaajaa. Monet modin ystävät ovatkin todenneet että Dota Auto Chess on se peli, mikä viime vuoden lopulla julkaistun Valven Artifactin olisi pitänyt olla.

Kiinalaisstudio Drodon kehittämässä Dota Auto Chessissä pelataan hieman shakkilautaa muistuttavalla pelilaudalla, jossa pelaajat valitsevat vuoroillaan eri Dota 2 -sankareita itselleen hieman korttipeliä muistuttavalla tavalla. Tavoitteena on luoda valituista sankareista tehokkaita kombinaatioita, joilla vihollisen voi päihittää.

Nyt Drodo Studio on avannut ennakkorekisteröinnit tulevalle itsenäiselle mobiiliversiolle joka saapuu sekä Androidille että iOSille. Modipelin tavoin Dota Auto Chessin mobiiliversiossa ei kuitenkaan nähdä enää Dotasta tuttuja sankareita, vaan hahmot on korvattu uusilla. Mobiiliversion tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Aiempien huhujen mukaan myös Valve olisi kiinnostunut ostamaan Dota Auto Chessin oikeudet itselleen.

Muropaketin uusimmat