Double Finen ikävät uutiset: Psychonauts 2:ta on turha odottaa vielä ensi vuonna

22.12.2017 16:55 | Muropaketin toimitus

Double Fine on tiedottanut, että Psychonauts 2:n julkaisu siirtyy jälleen eteenpäin ja se saapuu aikaisintaan vuonna 2019. 

Double Fine on tiedottanut uudella joukkorahoittajille osoitetulla videolla, ettei Psychonauts 2 ilmesty vielä ensi vuodenkaan aikana. Alun perin Psychonauts 2:n oli määrä saada julkaisunsa vuoden 2018 kolmennella neljänneksellä.

Projektista vastaavan Zak McClendonin mukaan Double Fine ei halua puhua mitään uudesta julkaisupäivämäärästä ennen kuin sen toteutuminen on varmaa. Studio haluaa tehdä Psychonautsille kaikessa rauhassa arvoisensa seuraajan, jotta Razputinin uudet seikkailut eivät tule faneille pettymyksenä.

Psychonauts 2 keräsi vuoden 2015 lopussa 3,8 miljoonaa dollaria joukkorahoituspalvelu Figin kautta. Aiemmin tänä vuonna ruotsalainen Starbreeze kertoi julkaisevansa pelin ja sijoitti siihen vielä 8 miljoonaa dollaria lisää.

Huonojen uutisten lisäksi Double Fine esitteli videolla Psychonauts 2:ssa nähtäviä uusia pelihahmoja sekä tulevaan seikkailuun liittyvää taidetta.