Nintendolta luvassa uusi Dr. Mario ja mahdollisesti pienempi, halvempi ja huonompi Nintendo Switch

01.02.2019 14:19 | Muropaketin toimitus

Nintendo on julkistanut lääkäriasuiseen Marioon perustuvan Dr. Mario World -mobiilipelin, joka julkaistaan ensi kesän alkupuolella. Lisäksi luvassa saattaa olla uusi edullisempi Nintendo Switch.

Dr. Mario Worldistä ei ole vielä tähän mennessä paljastettu kovinkaan paljoa yksityiskohtia. Tiedotteen mukaan kyseessä on kuitenkin Androidille ja iOSille ilmaiseksi ladattavissa oleva, mikromaksuin rahoitettu älypeli. Pelin kehittämisestä vastaavat Nintendon lisäksi Line ja NHN Entertainment.

Nintendolta on nähty parin vuoden takaisen Super Mario Runin jälkeen useampiakin mobiililaitteille julkaistuja pelejä. Aiemmassa haastattelussa Nintendon pääjohtaja Shuntaro Furukawa kertoikin Nintendon panostavan jatkossa yhä enemmän mobiililaitteille julkaistaviin peleihin.

Nikkein saamien tietojen mukaan Nintendo kaavailee tälle vuodelle myös edullisempaa Nintendo Switch -varianttia, kertoo Nintendo Everything. Sen tarkoituksena on olla pienikokoisempi ja edullisempi kuin nykyinen Nintendo Switch, mutta samalla se tarjoaa vähemmän ominaisuuksia. Esimerkiksi Nintendo Switchin mukana tuleva TV-telakka tuskin kuuluu halvemman konsolin myyntipakkaukseen.