UUSIMMAT

Dragon Age -luoja julkisti seuraavan projektinsa uuden indie-studion johdossa

24.11.2020 12:31 | Muropaketin toimitus

Dragon Age -pelisarjan luovana ohjaajana parhaiten tunnettu Mike Laidlaw on paljastanut uuden pestinsä uutuudenkarhean Yellow Brick Games -studion luovana ohjaajana.

Studion tiedotteessa mainitaan studion tarkoituksena olevan ”paluu perusteisiin” pelikehityksen osalta, joka toimii samalla luovan tiimin ydinajatuksena. Kehityksen pyritäänkin pysyttelevän ”uusien pelikokemusten nautinnon ympärillä” ja hyödyntävän indie-studioille tyypillistä vapautta ja persoonallisuutta.

Studio koostuu pelialan veteraaneista muun muassa Ubisoftilta ja EA:lta lähteneistä pelialan veteraaneista, joihin lukeutuu toimitusjohtajaksi saapuva Thomas Giroux, Jeff Skalski ja Frédéric St-Laurent B. Each, uutisoi PC Gamer.

”Hyödyntäen pieniä ja lahjakkaita tiimejä, joissa nostamme ihmiset kaiken muun edelle, haluamme luoda mielettömiä maailmoja ja kokemuksia muiden koettavaksi. Markkinat liikkuvat nopeasti, ja meillä ei ole kiinnostusta yrittää pysyä perässä, kun voimme vaikuttaa siihen, mihin suuntaan se menee”, Skalski sanoo studion tavoitteista tiedotteessa.

Studio koostuu tällä hetkellä 15 henkilöstä. Kehittäjät eivät ole vielä paljastaneet seuraavaa projektiaan.