UUSIMMAT

Dwayne “The Rock” Johnson, Jack Black, Kevin Hart, ja Karen Gillan valtaavat viidakon tulevassa Jumanji: The Video Gamessa

05.06.2019 07:33 | Muropaketin toimitus

Bandai Namco, Outright Games, Funsolve ja Sony Pictures aikovat tuoda Dwayne “The Rock” Johnsonin, Jack Blackin, Kevin Hartin ja Karen Gillanin seikkailemaan myös virtuaaliviidakkoon.

Toissavuonna ilmestynyt Jumanji: Welcome to the Jungle ei ollut elokuvana edes huonoimmasta päästä, ja se ansaitsi Muropaketin arvostelussa kolme tähteä. Jumanjissa nuoret tulevat vetäistyksi sisälle Jumanji-nimisen pelin sisälle, missä heidän tehtävänään on pelata peli läpi ja selvitä hommasta hengissä.

Jumanjin videopeliversio tukee parhaimmillaan neljän hengen co-opia. Näin jokainen voi pelata mieleisellään sankarilla tunnettujen näyttelijöiden esittämistä vaihtoehdoista, joita ovat Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin Finbar ja Professor Shelly Oberon. Eri sankareilla on omat erikoiskykynsä, joilla vastaan tulevista haasteista voi selvitä. Mukana on myös mahdollisuus pelata moninpeliä samalla näytöllä lokaalisti.

Jumanji: The Video Game ilmestyy PC:lle, Nintendo Switchille, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle marraskuun 15. päivänä.