Dying Light saa battle royale -moodin Fortniten ja PUBG:n vanavedessä

28.03.2018 10:54 | Muropaketin toimitus

Techlandin suosittu zombie-selviytymispeli Dying Light saa myöhemmin tänä vuonna battle royale -henkisen pelimoodin uuden laajennuksen myötä.

Battle royale -muotoiset pelit nousivat valtavaan suosioon viime vuonna ilmestyneiden Fortnite: Battle Royalen ja PlayerUnknown’s Battlegroundsin myötä. Nyt monet pelistudiot ovat kovaa vauhtia kehittämässä omia battle royale -pelejään ja -pelimoodejaa, ja myös Dying Light -pelistä tunnettu Techland on hypännyt mukaan samaan kelkkaan.

GameSpot raportoi, että Techland on esitellyt viime viikolla järjestetyssä Game Developers Conferencessa Dying Lightin tulevaa laajennusta, joka kantaa nimeä Bad Blood. Laajennus tuo aktiivisesti päivitettyyn peliin uuden moodin, jossa kuusi pelaaja pudotetaan sattumanvaraisiin paikkoihin samalle kartalle, ja tavoitteena on kerätä tarpeeksi näytteitä eliittitason vihollisilta.

Bad Bloodissa pelaajat kamppailevat siis eläviä kuolleita sekä toisiaan vastaan. Jokaisella pelaajalla on myös vain yksi elämä, mutta näytteiden kerääminen nostaa ominaisuuksia, kuten kestävyttä ja hyökkäysvoimaa.

Bad Blood -laajennus ilmestyy Dying Lightille myöhemmin tänä vuonna, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. Vaikka Techlandin selviytymispeli ilmestyi alunperin jo vuonna 2015, tuetaan sitä yhä aktiivisesti uudella pelisisällöllä. Peli on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Linuxille ja OS X:lle.

Muropaketin uusimmat