E3: Bethesda selventää, missä vaiheessa The Elder Scrolls VI:n ja Starfieldin kehitys on menossa

13.06.2018 06:49 | Muropaketin toimitus

Bethesda Game Studiosin johtajan Todd Howardin mukaan The Elder Scrolls -sarjan seuraava pääpeli ei ole vielä pelattavassa tilassa.

Bethesda julkisti maanantaina E3-messujen tilaisuudessaan kaksi peliä, jotka ilmestyvät hamaassa tulevaisuudessa. Ensimmäisenä näistä tulevista projekteista näkee päivänvalon arvoituksellinen Starfield, ja vasta toisena fanien odottama The Elder Scrolls VI.

Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard on myös antanut tuoreessa haastattelussa hieman lisätietoja projektien tilanteesta.

”Sanoisin, että The Elder Scrolls VI on esituotannossa, kun taas Starfield on jo tuotannossa. Se on peli, jota olemme työstäneet jo jonkin aikaa”, Howard kertoo VG24/7:n mukaan.

”Strarfield on pelattavssa, Elder Scrolls VI ei vielä sillä tapaa”, Howard selventää.

Howard myös toteaa, että teknologia on ”pääsemässä lähemmäs” niitä pelejä, jotka Bethesda haluaa tehdä. Tämä saattaa olla vihjaus siitä, että The Elder Scrolls VI ja mahdollisesti myös Starfield ilmestyisivät vasta seuraavan konsolisukupolven alustoille.

The Elder Scrolls VI:n ohella Bethesda julkisti myös sarjan toisen pelin, The Elder Scrolls: Bladesin, joka näkee päivänvalon jo ensi syksynä.