E3: Ensimmäisen persoonan RPG – Tämä kaikki Cyberpunk 2077:stä tiedetään nyt

14.06.2018 07:21 | Muropaketin toimitus

CD Projekt RED on paljastanut paljon erilaisia yksityiskohtia tulevasta Cyberpunk 2077:stä.

CD Projekt REDin Cyberpunk 2077 lienee yksi E3-messujen puhutuimpia ja odotetuimpia pelejä. Vaikka seikkailulla ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, on siitä paljastettu paljon uusia yksityiskohtia, raportoi IGN.

Ensinnäkin Cyberpunk 2077 tulee olemaan ensimmäisestä persoonasta kuvattu roolipeli ja sen pelihahmon, joka voi olla mies tai nainen, nimi on V. Cyberpunk 2077:n alussa V:lle valitaan sopivat lähtötasot statteihin, jotka ovat Strength, Constitution, Intelligence, Reflexes, Tech sekä Cool. Sen sijaan pelihahmolla ei ole erillistä rotua tai luokkaa.

Cyberpunk 2077 sisältää paljon autoilla ajelua. Mikäli autolla ajellessa täytyy alkaa räiskimään aseilla, auttaa tekoäly ajamisessa.

Kuten The Witcher 3:n tapauksessa, haluaa CD Projekt luoda Cyberpunk 2077:n pelimaailmasta mahdollisiman immersiivisen. Täten pelaajan tekemillä valinnoilla on merkitystä myöhemmin pelissä ja NPC:iltä voi ottaa vastaan sivutehtäviä ja näiden kanssa voi jutella vapaasti. Myös esimerkiksi pukeutuminen vaikuttaa siihen, kuinka NPC:t suhtautuvat pelihahmoon.