UUSIMMAT

E3: The Elder Scrolls: Blades sai yllätyspäivityksen – tulossa ilmaisena myös Switchille

10.06.2019 08:45 | Muropaketin toimitus

Bethesda Game Studiosin suosittu ilmaisroolipeli The Elder Scrolls: Blades on juuri saanut uutta sisältöä päivityksen muodossa. Peli saapuu pian myös Nintendo Switchille.

Varhaisversiona Androidille ja iOS:lle julkaistu toimintaroolipeli The Elder Scrolls: Blades on juuri saanut uuden päivityksen, julkisti Bethesda Game Studios aamuyöllä Suomen aikaan. Paljon uutta sisältöä tuova päivitys paljastettiin yllättäen pelistudion omistavan Bethesda Softworksin E3-tilaisuudessa.

Ilmaisen mobiilipelin päivitys sisältää muun muassa täysin uuden, lohikäärmeisiin keskittyvän tehtävälinjan, ja lisäksi monille pelin NPC-hahmoille on nyt lisätty ääninäyttely. Tarjolla on myös paljon uutta tehtävää, kuten yksinpelattavat areenataistelut, ja pelihahmojen tasokattoa on myös nostettu.

Tarkemmat tiedot päivityksen sisällöstä löytyvät Bladesin viralliselta nettisivulta.

Samalla Bethesda paljasti, että The Elder Scrolls: Blades ilmestyy sykysyllä myös Nintendo Switchille. Suositun pelin Switch-versio tulee olemaan ilmainen mobiiliversioiden tapaan, ja se tukee myös alustojen välistä tallentamista. Pelaaja voi siis jatkaa mobiilialustoilla aloitettua peliä saumattomasti Switchillä.

Alta näet näet The Elder Scrolls: Bladesin Switch-trailerin. Pelin tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.