UUSIMMAT

E3: Virheensä myöntävällä Bethesda Game Studiosilla menee lujaa – kymmeniä miljoonia pelaajia ja uusi mobiilihitti

10.06.2019 15:30 | Muropaketin toimitus

Bethesda Game Studios kertoi emoyhtiönsä E3-tilaisuudessa menestyksistään ja ongelmistaan.

Pelijätti Bethesda Softworks ja sen alla toimiva Bethesda Game Studios esittelivät viime yönä useita pelejä suorassa streamissaan E3-messuilta. Kulunut vuosi ei ole ollut Bethesdalle helpoin, erityisesti Fallout 76 -verkkoroolipelin monien ongelmien vuoksi. Pelin pääkehittäjä Todd Howard puhui tilaisuudessa avoimesti asiasta.

”Se on peli, jollaista emme olleet koskaan tehneet, ja sillä oli ilmestyessä paljon vaikeuksia”, Howard kertoi. ”Saimme paljon ansaittua kritiikkiä.”

Howard kuitenkin kehui pelaajia, jotka pysyivät pelin parissa. Hänen mukaansa Fallout 76:lla onkin yksi parhaista pelaajakunnista, joita Bethesda on koskaan nähnyt.

Howard kertoi myös, että Bethesda Game Studiosin peleillä oli viimeisen vuoden aikana peräti 60 miljoonaa pelaajaa. Johtahansa mukaan studio ansaitsi hiljattain myös toisen mobiilipelien listaykkösensä The Elder Scrolls: Bladesin suuren suosion vuoksi. Myös studion edellinen mobiilipeli Fallout Shelter nousi pari vuotta sitten valtavaksi hitiksi.

Kuten aiemmin kerroimme, Fallout 76 saa pian suuren päivityksen, ja pelissä käynnistyi tänään myös ilmaiskokeilu kaikilla alustoilla. The Elder Scrolls: Blades sai puolestaan runsaan päivityksen jo tänään, ja peli ilmestyy pian myös Nintendo Switchille.

Kaikki uutisemme E3-messuilta voit lukea tästä. Bethesdan koko E3-tilaisuuden voi halutessaan katsoa alta. Video on ajoitettu alkamaan oikeasta kohdasta.