Uusimmat

EA-johtaja: Tulevilla peleillä ei ole varaa Star Wars: Battlefront II:n kaltaisiin virheisiin

17.04.2018 11:04 Muropaketin toimitus

Viime vuosi oli yksi Electronic Artsin historian huonoimmista. Mikromaksukohun ja odotuksia huonompien pelimyyntien vuoksi EA-johtaja Patrick Söderlund uskoo, ettei yhtiöllä ole varaa uusiin mokailuihin.

Pelijätti Electronic Artsille viime vuosi oli erittäin huono. Ensin Mass Effect: Andromeda ja Need for Speed: Payback eivät yltäneet tavoitteisiinsa, ja sitten Star Wars: Battlefront II käynnisti valtavan kohun mikromaksuilla ja loottibokseilla rahastamisesta.

Pitkäaikainen EA-pomo Patrick Söderlund, josta tehtiin äskettäin yhtiön suunnittelujohtaja, kommentoi tilannetta tuoreessa haastattelussa. Hänen mukaansa kuluneen vuoden tapahtumat ovat vaikuttaneet EA:n toimintaan johtoporrasta myöten.

”Voimme perääntyä ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut, tai voimme toimia vastuullisesti, tajuta tehneemme virheitä ja yrittää korjata virheet sekä oppia niistä”, Söderlund toteaa GameFraggerin mukaan.

Söderlundin mukaan EA:lla on arvioitu uudelleen pelien ansaintalogiikkaa ja loottilaatikoita, ja tavoitteena onkin nyt varmistaa, että pelit olisivat markkinoille tullessaan parhaita mahdollisia.

”Pelaajat ovat tehneet erittäin selväksi, että seuraavien peliemme Battlefieldin ja Anthemin kanssa meillä ei ole varaa tehdä samanlaisia virheitä”, Söderlund toteaa. ”Emmekä teekään.”

Tammikuun lopussa EA ilmoitti, että BioWaren odotetun Anthem-verkkopelin julkaisu on lykätty vuodelle 2019. Sen sijaan ensi syksynä ilmestyy uusi Battlefield-räiskintäpeli, jonka on huhuttu sijoittuvan toiseen maailmansotaan.

Muropaketin uusimmat