UUSIMMAT

EA paljasti yksityiskohtia FIFA 21:n PlayStation 5 ja Xbox Series -versioista

26.11.2020 13:15 | Muropaketin toimitus

EA julkaisee FIFA 21 -jalkapallopelin uuden konsolisukupolven version PlayStation 5:lle ja Xbox Series X sekä S -konsoleille joulukuun neljäntenä päivänä.

Päivitys uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon on ilmainen niille pelaajille, jotka omistavat FIFA 21:n jo valmiiksi. Kuten arvata saattaa, on seuraavan konsolisukupolven versiossa panostettu erityisesti graafiseen näyttävyyteen.

EA:n tiedotteen mukaan varsinkin hidastuksissa ja uusinnoissa pelaajien yksityiskohdat ovat paljon näyttävämmät ja esimerkiksi yksittäiset lihakset pullistelevat pelaajien jaloissa. Pallon liikutteluun on lisätty paljon uusia yksityiskohtia ja liike on sulavamman näköistä. Myös stadionit ja ennen otteluita nähtävät välivideot ovat aiempaa realistisempia. Välivideoiden laatuun on muutenkin panostettu ja ne muistuttavat pitkälti TV-lähetyksiä.

PlayStation 5:n tapauksessa FIFA 21 ottaa ilon irti DualMotion-ohjaimen liipaisimista. Uusien konsoleiden SSD-levyjen avulla myös pelien avaaminen on nopeampaa.

PC-versioon parannuksia ei ole luvassa. Syynä tähän on EA:n mukaan se, että pelin minimivaatimukset halutaan pitää mahdollisimman alhaisina. Myöskään alustojen välinen yhteispeluu ei tule olemaan mahdollista, edes vaikkapa PlayStation 4:n ja PlayStation 5:n välillä.