UUSIMMAT

EA rankaisi Anthem-kriitikkoa poistamalla arvostelun Youtubesta, laittoi lisäksi tubettajan mustalle listalle

22.02.2019 17:11 | Muropaketin toimitus

Electronic Arts on päättänyt tarvitsevansa lisää huonoa mainetta, sillä se on hiljentänyt Anthem-toimintaroolipelille huonon arvosanan antaneen tubettajan. EA on kuitenkin kiistänyt huonon arvion aiheuttaneen ongelmia, vaan kyse on sponsorisopimusta koskevasta riidasta.

Australialainen tubettaja Gggmanlives julkaisi Youtubessa kriittisen arvostelun Electronic Artsin julkaisemasta Anthem-pelistä, eikä EA päättänyt jättää asiaa sikseen. Sen sijaan se posti kyseisen arvostelun Youtubesta – lisäksi erittäin huonossa maineessa oleva pelialan jätti laittoi kyseisen tubettajan mustalle listalleen.

EA oli pestannut Gggmanlives-tubettajan arvioimaan julkaisemansa Anthemin, mutta sittemmin yhteistyö on loppunut Electronic Artsin toimesta.

Electronic Arts ei onneksi kykene hiljentämään muita kriitikoita, sillä esimerkiksi Muropaketin arvostelussa todetaan, että Anthem ei ainakaan vielä pyyhi Destinyllä pöytää, mutta on pelillä puolensa. Peli ansaitsi kolme tähteä viidestä.

Anthem on kärsinyt monista ongelmista, joiden luvattiin korjautuvan ensimmäisessä päivityksessä. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja lisäksi pelin pintaan nousi muita hankaluuksia, kertoo Twistedvoxel-sivusto.

Päivitetty 23.2 kello 11:54: EA on antanut tapauksesta oman vastineensa, jonka mukaan arvion negatiivisuudella ei ole tekemistä sen poiston kanssa, kertoo Gamedaily. Sen sijaan kyse on sponsorisopimukseen ja siinä määriteltyihin videossa käytettäviin EA:n sponsoroinnista kertoviin vesileimoihin liittyvästä kiistasta.

Muropaketin uusimmat