EA:n jättipeli Anthem julkaistaan maaliskuussa 2019 – Myös alustat vahvistettu

09.05.2018 09:45 | Muropaketin toimitus

Electronic Arts on kertonut, että BioWaren kehittämä verkkopeli Anthem pyritään julkaisemaan maaliskuussa 2019.

Pelijätti Electronic Arts ilmoitti tammikuussa, että BioWare-studion kehittämä Anthem ei sittenkään ilmesty vielä tulevana syksynä. Nyt yhtiö on tuoreessa sijoittajatilaisuudessaan antanut uutta tietoa ilmestymisajankohdasta.

Kuten Game Informer kertoo, EA:n talousjohtajan Blake Jorgensenin mukaan Anthem pyritään julkaisemaan tilivuoden viimeisen kuukauden aikana, eli maaliskuussa 2019.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson hehkutti puheenvuorossaan, kuinka ”pelin jokainen ulottuvuus tulee tarjoamaan jotakin täysin uutta laajalle pelaajakunnalle”.

”Anthem on olennaisesti sosiaalinen kokemus, ja tulemme avaamaan faneille uusia tapoja liittyä mukaan yhteisöön ja pelata ennakkoon, mikä antaa meille mahdollisuuden jalostaa peliä palautteen perusteella”, Wilson totesi.

Myös pelin alustat ovat vahvistuneet. Kuten odottaa saattoi, Anthem ilmestyy PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Nintendo Switchille peliä ei näillä näkymin olla tuomassa.

Anthem tulee olemaan scifi-maailmaan sijoittuva verkkoroolipelin, toiminta- ja räiskintäpelin yhdistelmä, joka painottaa sosiaalista pelaamista. Alta näet pelistä julkaistun pelikuvavideon.