EA:n uutuusräiskintä oli täydellinen floppi – Pari viikkoa vanhan pelin voi jo nyt ostaa yli 80 prosentin alennuksella

31.07.2020 12:02 | Muropaketin toimitus

Rocket Arenan ilmestyi heinäkuun 14. päivänä, mutta se ei selvästi tavoittanut yleisöään. Nyt vain pari viikkoa vanha peli on nimittäin tarjolla jo peräti 83 prosentin alennuksella.

Nimensä tavoin Rocket Arenan aseistukseen kuuluu pelkästään erilaisia raketinheittimiä, joilla vihollisia voi tulittaa. Pelin omaperäinen idea on, ettei Rocket Arenassa voi varsinaisesti kuolla, vaan sen sijaan tarkoituksena on kirjaimellisesti ampua vastustajat taivaan tuuliin ja lennättää heidät ulos peliareenalta.

Kuten ennustimme jo julkaisua edeltäneiden ensituntumien yhteydessä, ei peli kerännyt suurta suosiota julkaisunsa yhteydessä. Steamissa pelin kaikkien aikojen korkein pelaajapiikki on 913 pelaajaa ja keskimäärin yhtäaikaisia pelaajia on ollut linjoilla 100-200 kappaletta.

Kenties suurimpana ongelmana peliä ei julkaistu ilmaispelattavana, vaan melko tuhdilla 29,99 euron hintalapulla. Nyt pelin voi tosin napata talteen Originista viidellä eurolla. Tarjouksella EA yrittänee houkutella edes hieman lisää pelaajia Rocket Arenan pariin.

LUE MYÖS: Ensituntumat: Rocket Arena -räiskintäpelissä kukaan ei kuole, mutta itse pelin elinikä ei liene kovin pitkä